...

Povuci i ispusti sliku odabraneg proizvoda - dodat će se u košaricu

 

Rasprodaja kolekcije 2016 - sve mora van

Rasprodaja kolekcije 2016 - sve mora van

Akcija, sve mora van. Veliko sezonsko čišćenje zaliha jednostavno ne smijete propustiti. Vrijeme je za štednju, iskoristite priliku, iskoristite popuste. A požurite, zalihe su ograničene, akcija vrijedi samo do prodaje zaliha. Ovdje pogledajte kolica na sniženju.

 
 
 

Pretraživač za dječja kolica / artikle

 
 
 

Dječja kolica BabyBoom

Kod BabyBoom-a smo za Vas pripremili bogatu ponudu dječjih kolica višeg kakovostnog razreda za sve terene. Ta su plod dugogodišnjih iskustava, rada i razvoja. Sva naša kolica su dizajnirana i izrađena po mjeri te za potrebe naših mališana i njihovih roditelja te tako da ujedinjavaju funkcije više kolica u jednim samim kolicima. Dječja kolica BabyBoom pomoću "Reverso sustava" će se prilagođavati potrebama Vašeg mališana, od rođenja na dalje, a za to će Vam biti potrebna samo jedna kolica. Sve zajedno je jako jednostavno, razlika je samo u jednom "kliku". Kolica BabyBoom će tako rasti zajedno s Vašim mališanom.

Tako možete odabrati između kolica s tri ili kolica s četiri kotača. Dječja kolica BabyBoom nude bogat paket dodatne opreme koja će Vam zajamčiti sigurnost i udobnost na šetnjama te bezbrižnost u svim uvjetima i vremenskim prilikama. Pobrinite se da iskoristite najljepše trenutke Vašeg života u punoj mjeri, za sve ostalo pobrinut ćemo se mi. BabyBoom - Ljubazni do roditelja i djece.

 
 • Dječja kolica serije "Mirage Reverso"

  Mirage Reverso dječja kolica s tri kotača iznimno su praktična i jednostavna za korištenje. Odlikuju ih odlične vozne sposobnosti. Zbog njihove lakoće, velikih kotača na napuhavanje te naprednog ovjesnog sustava, vožnja njima nevjerojatno je mekana i glatka po svim terenima. Kolica Mirage između najkompaktnijih kolica su na tržištu, odnosno iznimno malih dimenzija u sklopljenoj verziji. Sve to su nam omogućile nove tehnologije i materijali. Kolica se lijepo i jednostavno sklapaju u jednom potezu, a odgovaraju i malim prtljažnicima najmanjih automobila (VW Polo, R Clio, Punto, R206, Yaris, ipd).
   
   
 • Dječja kolica serije "Nio 4"

  Dječja kolica BabyBoom Nio 4 nova su linija kolica s 4-kotača BabyBoom. Kolica Nio 4 plod su višegodišnjih iskustava, razvoja, novih tehnologija i inovacija kod BabyBoom-a. Kolica Nio 4 je linija iznimno izdržljivih dječjih kolica koji su namijenjeni roditeljima i djeci koji se kreću u prirodi i trebaju pouzdana kolica u lošijim uvjetima. Radi se o funkcijski, stilski i tehnološki dovršenim dječjim kolicima. Dizajn i materijal kolica osiguravaju izuzetnu čvrstost i stabilnost, također na lošim odnosno zahtjevnijim terenima. Nio 4 se baš na takvim terenima najbolje osjeća – tu je zapravo kao kod kuće.
   
   
 • Dječja kolica serije "Piuma" - kišobran kolica

  Linija BabyBoom Piuma (kišobran kolica) je linija dječjih kolica prije svega namijenjena roditeljima koji se puno kreću i kojima su praktičnost i lakoća prioriteti. Piumu odlikuju kompaktne mjere te jednostavnost korištenja. Sklapa se u samo jednom potezu – sustavom kišobrana.