...

Povuci i ispusti sliku odabraneg proizvoda - dodat će se u košaricu

 

Rasprodaja kolekcije 2016 - sve mora van

Rasprodaja kolekcije 2016 - sve mora van

Akcija, sve mora van. Veliko sezonsko čišćenje zaliha jednostavno ne smijete propustiti. Vrijeme je za štednju, iskoristite priliku, iskoristite popuste. A požurite, zalihe su ograničene, akcija vrijedi samo do prodaje zaliha. Ovdje pogledajte kolica na sniženju.

 
 
 

Pretraživač za dječja kolica / artikle

 
 
 

Skupine proizvoda

Skupine svih skupina proizvoda, koji su Vam trenutačno dostupni:

 
 
 

Dječja kolica BabyBoom, tehnološko i estetsko savršena kolica

Dječja kolica BabyBoom, tehnološko i estetsko savršena kolica

Dječja kolica BabyBoom su kolica višeg razreda kvalitete i plod su dugogodišnjih iskustava, rada i razvoja. Sva naša kolica su dizajnirana i izrađena po mjeri te za potrebe naših mališana i njihovih roditelja. Kolica BabyBoom odlikuju prije svega:

  • inovativni dizajn te funkcionalnost,
  • kvaliteta izrade i materijala,
  • vrhunsko rukovanje i stabilnost na svim terenima i uvjetima te
  • izvanredna sigurnost jer su kolica izrađena u skladu sa strogim europskim sigurnosnim standardima.

Dječja kolica BabyBoom osmišljena su tako da ujedinjavaju funkcije više kolica u jednim samim kolicima. Pomoću "Reverso sustava" kolica će se prilagođavati potrebama Vašeg mališana, od rođenja na dalje, a za to će Vam biti potrebna samo jedna kolica. Sve zajedno je jako jednostavno, razlika je samo u jednom "kliku". Kolica BabyBoom će tako rasti zajedno s Vašim mališanom.

Tako možete odabrati između kolica s tri ili kolica s četiri kotača. Dječja kolica BabyBoom nude bogat paket dodatne opreme koja će Vam zajamčiti sigurnost i udobnost na šetnjama te bezbrižnost u svim uvjetima i vremenskim prilikama. Vi se samo pobrinite da iskoristite najljepše trenutke Vašeg života u punoj mjeri, za sve ostalo pobrinut ćemo se mi.

Dječja kolica BabyBoom su odgovor na signale iz okoliša. Naš cilj je Vaše zadovoljstvo. U BabyBoom-u smo dobro svjesni potreba mladih obitelji, zato što smo sami velika obitelj.

Dakle, otišli smo korak dalje. Kako? Jednostavno. Promijenili smo koncept poslovanja i isključili sve nepotrebne troškove koje potrošači obično plaćamo na putu do krajnjeg potrošača. Naše temeljno poslanstvo je ponuditi inovativna, tehnološko i estetsko savršena te sigurna kolica po razumnoj i pristupačnoj cijeni za svakoga. Kolica koja će Vam i Vašem djetetu pomoći u tako važnim stvarima kao što je odrastanje. Priuštite sebi i vašim najmilijim najviše. Zaista.

Naš moto je "Ljubazni do roditelja i djece" i za tem pouzdano stojimo.